wtorek, 7 czerwca 2016

Szczęśliwa 7 - czerwiec




Witajcie w jedenastej odsłonie rozdawajki! Nie ogarniam mijającego czasu. Może przestanę go gonić, to i on przestanie uciekać? Ale cieszę się, że moje książki trafiają w dobre ręce. Ja daję Wam jedną książkę spośród siedmiu zaprezentowanych, ktoś z Was ją bierze, ale wyłącznie zgodnie z regulaminem rozdawajki. Tylko jedna osoba spośród zgłaszających się w danym miesiącu zostanie szczęściarzem – właścicielem wybranej przez siebie książki. Dziś pora na jedenastą odsłonę rozdawajki "Szczęśliwa 7", odsłonę czerwcową.
Jeśli ktoś szukał szczęścia w poprzednich odsłonach, to tylko w tym poście zostawia swoje zgłoszenie według wzoru:

Jeśli ktoś szukał szczęścia w poprzednich odsłonach, to tylko w tym poście zostawia swoje zgłoszenie według wzoru: 


Nick:
Obserwuję jako (jeśli obserwujesz):
Baner (jeśli zamieściłaś, -eś)
E-mail:
Wybieram książkę:
Odpowiedź:

Jeśli ktoś pierwszy raz chce spróbować szczęścia, to zostawia odpowiednie zgłoszenie w ZAKŁADCE "Szczęśliwa 7", czyli zgłasza się, zostawia nick obserwatora lub link do zamieszczonego baneru.
No to naczinajem twista! ;)

Spośród 7 książek wybierz jedną….

… i określ się w jednym zdaniu (z uzasadnieniem): Na urlop czy na wakacje

C. J. DAUGHERTY "WYBRANI"



JOYCE CAROL OATES "SOURLAND. MROCZNA STRONA RZECZYWISTOŚCI"


HELEN McCABE "GRAJEK"


AMY ENGEL "MISJA IVY"

STEFANIA JAGIELNICKA-KAMIENIECKA "W MATNI"


JOANNA SYKAT - "TYLKO ZE MNĄ BĄDŹ"


 ANNA SAKOWICZ "SZEPTY DZIECIŃSTWA"



Miłej zabawy i powodzenia!
Wyniki 8.07.2016 r.
między 7.08 a 19.06

18 komentarzy:

  1. Nick: monweg
    Obserwuję jako Monika Piotrowska-Wegner
    Baner: http://monweg.blogspot.com/p/obieg-zamkniety.html
    mail: monweg@wp.pl
    Wybieram: ANNA SAKOWICZ "SZEPTY DZIECIŃSTWA"
    Odpowiedź: Zdecydowanie na wakacje, bo wtedy najwięcej czytam

    OdpowiedzUsuń
  2. Nick: Karolina K
    Obserwuję jako: Karolina Klekowska
    e-mail: gepard1234@op.pl
    Baner: https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=277368845949835&id=100010301640377
    Wybieram: "Wybrani"
    Odpowiedź: Wakacje, ponieważ wtedy mogę spać do 13 ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Nick: Abbadona Szeolska
    Obserwuję jako: Abbadona
    E-mail: abbadona94@gmail.com
    Wybieram książkę: Anna Sakowicz "Szepty dzieciństwa"
    Odpowiedź: Na wakacje, bo jeszcze nie pracowałam na tyle, żeby mieć od czego brać urlop.

    Pozdrawiam
    Abbadona

    OdpowiedzUsuń
  4. Nick: terencjo
    Obs jako: terencjo
    Baner: https://plus.google.com/u/0/103417037864262208183/posts
    Mail: mietus1993@poczta.onet.pl
    Wybieram: Wybrani
    Odp: Urlop, niestety, i tęsknię za wakacjami :(

    OdpowiedzUsuń
  5. Nick: Ann z
    Obserwuję jako: Ann z
    Baner: https://plus.google.com/112649669099025953194/posts/Rkjb4icj3f1
    E-mail: kotecek9@vp.pl
    Wybieram: "Szepty dzieciństwa"
    Urlop, bo Wakacje są dla szczęśliwców, a urlopy dla szarych zjadaczy chleba...

    OdpowiedzUsuń
  6. Nick: Beata Kandzia
    Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): Beata Kandzia
    Baner (jeśli zamieściłaś, -eś): (w Google+) https://plus.google.com/u/0/110061712332260582292/posts/YXmkV2Xvr1y
    E-mail: beatakandzia@gmail.com
    Wybieram książkę: ANNA SAKOWICZ "SZEPTY DZIECIŃSTWA"
    Odpowiedź: Na wakacje, by zwiedzić świat i spędzić trochę inaczej czas, niż w szarej codzienności w domu, gdy jest się jakby nie potrzebnym nikomu, a urlop jest dla pracujących, od ciężkiej harówki odpoczywających.

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): dorota wysocka

    E-mail: dorota_wysocka@epf.pl

    Wybieram książkę: AMY ENGEL "MISJA IVY"

    Odpowiedź: na urlop, choć chciałoby się na wakacje

    OdpowiedzUsuń
  8. Nick: Melisa Anonim
    Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): Melisa Anonim
    Baner (jeśli zamieściłaś, -eś)https://plus.google.com/112707786100925035622/posts/PFp1fPAaxj5
    E-mail: melisa2004@gmail.com
    Wybieram książkę: "Tylko przy mnie bądź"
    Odpowiedź: Teraz już tylko na urlop, a tak było pięknie przez minione 3 lata "wakacji", gdy nie pracowałam...

    OdpowiedzUsuń
  9. Nick: Mylene 17
    Obserwuję jako: Mylene 17
    Baner: https://plus.google.com/111015781990396573283/posts/5eSEoJYtwnz
    E-mail: mylene17@gmail.com
    Wybieram książkę: "Tylko przy mnie bądź"
    Odpowiedź: Na urlop niestety,a do tego bardzo krótki :(

    OdpowiedzUsuń

Gościu, atramentowy ślad zostaw po sobie,
A na każdy komentarz odpowiem wnet Tobie.