wtorek, 7 marca 2017

Szczęśliwa 7 - marzec II



Witajcie wieczorową porą!
Czy Wy wiecie, czy nie wiecie, ale to jest dwudziesta odsłona mojej rozdawajki "Szczęśliwa 7" i właśnie się rozpoczyna! 
Taka piękna odsłona! 
Taka okrągła! 
Taka szczęśliwa? 
Zobaczymy! Przypomnę ino, iże jedna księga spośród przeze mnie posiadanych raczy trafić za miesiąc do szczęśliwca, o ile raczy zgłosić się minimum 7 potencjalnych szczęśliwców. Mnożę siódemkowe szczęście po raz dwudziesty! :)
Jeśli ktoś szukał szczęścia w poprzednich odsłonach, to tylko w tym poście zostawia swoje zgłoszenie według wzoru:
Nick:
Obserwuję jako (jeśli obserwujesz):
Baner (jeśli zamieściłaś, -eś)
E-mail: (jeśli chcesz)
Wybieram książkę:
Odpowiedź:

Jeśli ktoś pierwszy raz chce spróbować szczęścia, to zostawia odpowiednie zgłoszenie w ZAKŁADCE "Szczęśliwa 7", czyli zgłasza się, zostawia nick obserwatora lub link do zamieszczonego baneru.
No to naczinajem twista! ;)

Spośród 7 książek wybierz jedną….
… i określ się w jednym zdaniu (z uzasadnieniem): 

przewrotne szczęście czy pech?


MARIKA KRAJNIEWSKA "OKNO"




SIMON BECKETT "WOŁANIE GROBU"
(wydanie kieszonkowe)



ALEKSANDRA SEGHI "FANKLUB BUŁECZEK Z ROZMARYNEM"


ADAM LANG "NAGRODA POCIESZENIA"



STEFANIA JAGIELNICKA-KAMIENIECKA "W MATNI"



SZALONY ROBERT "SECRET LOVE"



WANDA MAJER-PIETRASZAK "DOM I DALEKIE ŚCIEŻKI"


Miłej zabawy i powodzenia!
Wyniki 7.04.2017 r.
między 7.08 a 19.06






22 komentarze:

  1. Nick:Klara D
    E-mail klaryskaa89@op.pl
    Przewrotne szczęście, bo czasem zakładam na nos różowe okulary, które sprawiają, że zmartwienia na chwilę znikają,a uśmiechy się pojawiają.
    Aleksandra SeghiFanklub bułeczek z rozmarynem

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. klaryska89@op.pl w komentarzu z odpowiedzią e- mail mab na końcu o jedno a za dużo

      Usuń
  2. monweg
    Monika Piotrowska-Wegner
    monweg@wp.pl
    Tym razem "Nagroda pocieszenia"
    Odpowiedź - W pecha nie wierzę, ale podobno można go wywołać, więc zdecydowanie przewrotne szczęście, choć to życie przewrotne bywa.

    OdpowiedzUsuń
  3. Nick: Cytrulina
    Obserwuję jako: Cytrulina blogspot com
    Baner: cytrulina.blogspot.com
    E-mail: mon.gawrys@gmail.com
    Wybieram książkę: Marika Krajniewska :okno"
    Odpowiedź: Przewrotne szczęście, bo to zawsze jakieś szczęście! Zdecydowanie szczęście, nawet przewrotne!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To dwa zdania, nie mogę przyjąć odpowiedzi zgodnie z regulaminem.

      Usuń
  4. Nick: Gosiaczek
    Obserwuję jako: Gosiaczek
    E-mail: gosia.s012@gmail.com
    Wybieram książkę:STEFANIA JAGIELNICKA-KAMIENIECKA "W MATNI"
    Odpowiedź: Przewrotne szczęście - podejście do szczęścia, czy pecha jest połową sukcesu i potrafi wyeliminować pecha z naszego życia ( u mnie już go nie ma :D)! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Nick: Wero Nika
    Obserwuję jako: Wero Nika
    Baner https://plus.google.com/u/0/107136772693753931985/posts/cTPq8QosuYH
    E-mail: ronni09876@gmail.com
    Wybieram książkę:ADAM LANG "NAGRODA POCIESZENIA"
    Odpowiedź: Przewrotne szczęście, ponieważ dobrze jest doświadczyć choć trochę szczęścia, niż żyć cały czas w pechu.
    :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nick: Gab riela
    Obserwuję jako: Gab riela
    Baner: http://gabrysiekrecenzuje.blogspot.com/p/konkursy.html
    E-mail: gabrysiek96@gmail.com
    Wybieram książkę: "Nagroda pocieszenia"
    Odpowiedź: Gdybym odpowiadała wczoraj - powiedziałabym, że przewrotne szczęście, ale że odpowiadam dzisiaj - stawiam na pech, bo niestety bycie mną jest trudne i w jeden dzień potrafię zgubić telefon, złamać obcas, oparzyć sobie palca, podrzeć ulubioną bluzkę i utopić książkę w wodzie...

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Monika Wilczyńska
    Baner: http://poczytajka.blog.pl/
    E-mail: monwilc@gmail.com
    Wybieram książkę: WANDA MAJER-PIETRASZAK "DOM I DALEKIE ŚCIEŻKI"
    Odpowiedź: Zdecydowanie wolę przewrotne szczęście, bo niespodziewane, bo zaskakujące, ale to zawsze szczęście, a od pecha po prostu z daleka. :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Nick: Cytrulina
    Obserwuję jako: Cytrulina blogspot com
    Baner: cytrulina.blogspot.com
    E-mail: mon.gawrys@gmail.com
    Wybieram książkę: Marika Krajniewska :okno"
    Odpowiedź: Zdecydowanie szczęście, nawet przewrotne!

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): dorota wysocka

    E-mail: dorota_wysocka@epf.pl

    Wybieram książkę: MARIKA KRAJNIEWSKA "OKNO"

    Odpowiedź: przewrotne szczęście dla takiej pesymistki jak ja brzmi zbyt optymistycznie, więc pech

    OdpowiedzUsuń
  10. Nick: Beata Kandzia
    Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): Beata Kandzia
    Baner (jeśli zamieściłaś, -eś) https://plus.google.com/u/0/110061712332260582292/posts/PTJfJxq6CY8
    E-mail: beatakandzia@gmail.com
    Wybieram książkę: WANDA MAJER-PIETRASZAK "DOM I DALEKIE ŚCIEŻKI"
    Odpowiedź: Przewrotne szczęście, ponieważ to za nim biegnę każdego dnia, raz udaje mi się je złapać i sprawia to radości wiele, innym razem znów oddala się ode mnie i los pechowe ścieżki ściele, jednak zawsze podążam w jego kierunku, bo one daje siłę i nadzieję.

    OdpowiedzUsuń

Gościu, atramentowy ślad zostaw po sobie,
A na każdy komentarz odpowiem wnet Tobie.