czwartek, 7 stycznia 2016

Szczęśliwa 7 - styczeń



Witam w nowym roku i w kolejnej odsłonie rozdawajki. Ja daję, Wy bierzecie, ale na pewnych zasadach. Zawsze jedna osoba spośród zgłaszających się do rozdawajki ucieszy się z wygranej i z otrzymania wybranej przez siebie książki. Dziś pora na szóstą odsłonę rozdawajki "Szczęśliwa 7", odsłonę styczniową.Jeśli ktoś szukał szczęścia w poprzednich odsłonach, to tylko w tym poście zostawia swoje zgłoszenie według wzoru: 




Nick:
Obserwuję jako (jeśli obserwujesz):
Baner (jeśli zamieściłaś, -eś)
E-mail:
Wybieram książkę:
Odpowiedź:


Jeśli ktoś pierwszy raz chce spróbować szczęścia, to zostawia odpowiednie zgłoszenie w ZAKŁADCE "Szczęśliwa 7", czyli zgłasza się, zostawia nick obserwatora lub link do zamieszczonego baneru.
No to naczinajem twista! ;)

Spośród 7 książek wybierz jedną….



… i określ się w jednym zdaniu (z uzasadnieniem): Łyżwy, narty czy sanki?

REED TIMMER, ANDREW TILIN "ŁOWCA BURZ"



EWA SENO "TATUAŻ Z LILIĄ"


NIC PIZZOLATTO "GALVESTON"
 


JOYCE CAROL OATES "SOURLAND. MROCZNA STRONA RZECZYWISTOŚCI"


HELEN McCABE "GRAJEK"


ERIC - EMMANUEL SCHMITT "MAŁŻEŃSTWO WE TROJE"


STEFANIA JAGIELNICKA-KAMIENIECKA "W MATNI"




Miłej zabawy i powodzenia!
Wyniki 7.02.2016 r.
między 7.08 a 19.06.

26 komentarzy:

  1. Tym razem nie weźmiemy udziału, ale życzymy POWODZENIA ! :)

    Pozdrawiamy! :*

    Zapraszamy do nas:
    rodzinne-czytanie.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Nick: Miłka Kołakowska
    Obserwuję jako: Miłka Kołakowska
    Baner: http://mozaika-literacka.blogspot.com/
    E-mail: mozaikaliteracka@gmail.com
    Wybieram książkę: NIC PIZZOLATTO "GALVESTON"
    Odpowiedź: Sanki, bo hulaj dusza, piekła nie ma! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Nick: Abbadona Szeolska
    Obserwuję jako: Abbadona
    E-mail: abbadona94@gmail.com
    Wybieram książkę: Nic Pizzolatto "Galveston" (można powiedzieć, że tradycyjnie ;)
    Odpowiedź: Sanki, ponieważ do tego nie trzeba być bardzo sprawnym - po prostu wchodzisz na górkę i zjeżdżasz. :)

    Pozdrawiam
    Abbadona

    OdpowiedzUsuń
  4. Rose Belle
    Obserwuję jako: Rose Belle
    Baner: https://plus.google.com/u/0/103417037864262208183/posts
    mietus1993@poczta.onet.pl
    Wybieram: SOURLAND
    Odp: Sanki :D Na łyżwach i nartach nie umiem jeździć, choć miałam za dzieciaka. Zawsze lubiłam rodzinne kuligi, jazdę na sankach.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Łe.. :D
      Ok, to sanki, bo jedynie na nich potrafię jeździć.

      Usuń
  5. Nick: Klaudia M
    Obserwuję jako Klaudia M
    Baner: https://plus.google.com/107413678601572278647/posts/2vmNyd9nt9E
    E-mail: Klaudia.m@x.wp.pl
    Wybieram książkę: "MAŁŻEŃSTWO WE TROJE"
    Odpowiedź: Sanki, bo można poszaleć :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nick: Molek Molek
    Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): Molek Molek
    E-mail: molek414@gmail.com
    Wybieram książkę: NIC PIZZOLATTO "GALVESTON"
    Odpowiedź: Sanki, bo łyżw się boję od kiedy siostra prawie odcięła sobie palec na lodowisku, a narty to dla mnie totalny hardcore ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Nick: Szczęśliwa Mama
    Obserwuję jako: Szczęśliwa Mama
    Baner na moim FB: https://www.facebook.com/iza.wicz
    E-mail: izka3@op.pl
    Wybieram książkę: ERIC-EMMANUEL SCHMITT "MAŁŻEŃSTWO WE TROJE"
    Odpowiedź: Pewnie, że łyżwy, ponieważ świetnie rzeźbią sylwetką i można zrzucić parę zbędnych kilogramów :)
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Nick: Monika
    Obserwuję jako Monika Szypa
    Baner na fb https://www.facebook.com/monika.szypa.9/posts/1006744989371049
    E-mail tamlin2@op.pl
    Wybieram książkę "Małżeństwo we troje" E.E. Schmitt
    Odpowiedź: Tylko na sankach można w wieku 34 lat poczuć się jak dzieciak, pędząc z górki i krzycząc jak szaleniec ze strachu :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): dorota wysocka

    E-mail: dorota_wysocka@epf.pl

    Wybieram książkę: ŁOWCA BURZ

    Odpowiedź: łyżwy, bo wciąż stanowią dla mnie wyzwanie

    OdpowiedzUsuń
  10. Nick: Aingeal Maith
    Obserwuję jako: Aingeal Maith
    E-mail: aingealmaith@gmail.com
    Wybieram książkę: Nic Pizzolatto "Galveston"
    Odpowiedź: Sanki, bo mają magiczną moc zamiany dorosłej baby w małe dziecko ;)

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Nick: Mea Culpa
    Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): Mea Culpa
    Baner (jeśli zamieściłaś, -eś): http://zksiazkadolozka.blogspot.com/p/konkursy.html
    E-mail: bohaterkatragiczna@gmail.com
    Wybieram książkę: NIC PIZZOLATTO "GALVESTON"
    Odpowiedź: Łyżwy, ponieważ czuję się jak księżniczka lodu.

    OdpowiedzUsuń
  12. Nick aga h
    Obserwuję jako aga h
    Mail aagusiaa23@o2.pl
    Poproszę o książkę NIC PIZZOLATTO "GALVESTON"
    Odpowiedź: Sanki bo razem z synkiem (3l) właśnie na sankach szaleliśmy ostatniej zimy, włączaliśmy turbo i śmigaliśmy ile sił:)

    OdpowiedzUsuń
  13. Nick aga h
    Obserwuję jako aga h
    Mail aagusiaa23@o2.pl
    Poproszę o książkę NIC PIZZOLATTO "GALVESTON"
    Odpowiedź: Sanki bo razem z synkiem (3l) właśnie na sankach szaleliśmy ostatniej zimy, włączaliśmy turbo i śmigaliśmy ile sił:)

    OdpowiedzUsuń

Gościu, atramentowy ślad zostaw po sobie,
A na każdy komentarz odpowiem wnet Tobie.