poniedziałek, 7 marca 2016

Szczęśliwa 7- marzec







Witam w ósmej odsłonie rozdawajki. Ja daję Wam książkę, jedną spośród siedmiu zaprezentowanych, ktoś z Was ją bierze, ale na pewnych zasadach. Tylko jedna osoba spośród zgłaszających się do rozdawajki ucieszy się z wygranej i z otrzymania wybranej przez siebie książki. Zawsze ktoś zostanie szczęśliwcem! Dziś pora na ósmą odsłonę rozdawajki "Szczęśliwa 7", odsłonę marcową.

Jeśli ktoś szukał szczęścia w poprzednich odsłonach, to tylko w tym poście zostawia swoje zgłoszenie według wzoru: 



Nick:
Obserwuję jako (jeśli obserwujesz):
Baner (jeśli zamieściłaś, -eś)
E-mail:
Wybieram książkę:
Odpowiedź:


Jeśli ktoś pierwszy raz chce spróbować szczęścia, to zostawia odpowiednie zgłoszenie w ZAKŁADCE "Szczęśliwa 7", czyli zgłasza się, zostawia nick obserwatora lub link do zamieszczonego baneru.
No to naczinajem twista! ;)

Spośród 7 książek wybierz jedną….


… i określ się w jednym zdaniu (z uzasadnieniem): Przebiśniegi, bazie, czy... kotki?

C. J. DAUGHERTY "WYBRANI"



EWA SENO "TATUAŻ Z LILIĄ"



JOYCE CAROL OATES "SOURLAND. MROCZNA STRONA RZECZYWISTOŚCI"


HELEN McCABE "GRAJEK"


ERIC - EMMANUEL SCHMITT "MAŁŻEŃSTWO WE TROJE"


STEFANIA JAGIELNICKA-KAMIENIECKA "W MATNI"


ANNA SAKOWICZ "SZEPTY DZIECIŃSTWA"



Miłej zabawy i powodzenia!
Wyniki 7.04.2016 r.
między 7.08 a 19.06

32 komentarze:

  1. Nick: Abbadona Szeolska
    Obserwuję jako: Abbadona
    E-mail: abbadona94@gmail.com
    Wybieram książkę: Anna Sakowicz "Szepty dzieciństwa" (w końcu coś innego :P)
    Odpowiedź: Przebiśniegi, bo co wiosnę mam piękny widok na ich połacie.

    Pozdrawiam
    Abbadona

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako: Paulina Stachyra
    E-mail: paulina.st91@gmail.com
    Wybieram książkę: Grajek
    Odpowiedź: Przebiśniegi, w czasach mojego dzieciństwa zakwitały w moim ogródku :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako monweg/Monika Piotrowska-Wegner
    monweg@wp.pl
    Wybieram ANNA SAKOWICZ "SZEPTY DZIECIŃSTWA"
    Baner - monweg.blogspot.com w zakładce Konkursy
    Odpowiedź: Przebiśniegi, małe białe dzwonki skryte w trawie, a może bazie, bo zbliża się Wielkanoc...

    OdpowiedzUsuń
  4. obserwuję jako: SallyBrovn
    e-mail: sallybrovn@wp.pl
    wybieram: "Szepty dzieciństwa"
    odpowiedź: Bazie :) od zawsze kojarzą mi się z Wielkanocą, a Wielkanoc z wiosną :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nick: Iza Batraniec
    Obserwuję jako : Iza Batraniec
    E-mail: iza.batraniec@vp.pl
    Wybieram książkę: C. J. DAUGHERTY "WYBRANI"
    Odpowiedź: Kotki , ponieważ kojarzą mi się z dzieciństwem.. :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nick: Wero Nika
    Obserwuję jako: Wero Nika
    e-mail: ronni09876@gmail.com
    Wybieram książkę: C. J. DAUGHERTY "WYBRANI"
    Odpowiedź: Bazie, ponieważ są świetną ozdobą do wielkanocnego stroika ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Melisa Anonim
    E-mail: melisa2004@gmail.com
    Wybieram książkę: "Grajek"
    Odpowiedź: Kotki, bo je kocham, a poza tym bazie na wierzbie...to przecież też "kotki"! :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Mylene 17
    E-mail: mylene17@gmail.com
    Wybieram książkę: "Grajek"
    Odpowiedź: Kotki, bo sama mam dwa! :)))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Obserwuję jako Karolina Klekowska
      Email: gepard1234@op.pl
      Wybieram "Tatuaż z lilią"
      Odpowiedź: Przebiśniegi, ponieważ robi mi się miło na myśl o spędzonym dzieciństwie u babci, która miała za domem mały ogródek, gdzie zawsze na wiosnę pojawiały się one.

      Usuń
  9. Nick: Klaudia M
    Obserwuję jako: Klaudia M
    Baner: https://plus.google.com/107413678601572278647/posts/1niAsNtp3hs
    E-mail: Klaudia.m@x.wp.pl
    Wybieram książkę: C. J. DAUGHERTY "WYBRANI"
    Odpowiedź: Przebiśniegi, bo symbolizują nadejście wiosny.

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Agnes C.
    E-mail: agnieszka.mp@vp.pl
    Wybieram: "Tatuaż z Lilią"
    Odpowiedź: Kotki, ale tylko "A...a...a... kotki dwa" Ewy Szelburg-Zarembiny, które przenoszą mnie do czasów mojego beztroskiego dzieciństwa.

    OdpowiedzUsuń
  11. Rose Belle
    Obserwuję jako: Rose Belle
    Baner: https://plus.google.com/u/0/103417037864262208183
    Mail: mietus1993@poczta.onet.pl
    Wybieram: Tatuaż z lilią
    Odp: Przebiśniegi, bo są śliczne i najwcześnie wychodzą z ziemi, kiedy nawet zima nie ustępuje :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Nick: Ann z
    Baner: https://www.facebook.com/lena.norwitch
    e-mail: kotecek9@vp.pl
    Wybieram książkę: ANNA SAKOWICZ "SZEPTY DZIECIŃSTWA"
    Odpowiedź: Zdecydowanie kotki, bo kojarzą mi się z filmem "Pokaż kotku, co masz w środku" :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Joy Tucia Clifford
    Obserwuję: Joy Tucia Clifford
    baner: http://przez-zycie-z-ksiazkami.blogspot.com/ (w zakładce "konkursy")
    mail: kinga.tuchii@gmail.com
    Wybieram: "Wybrani" C.J Daugherty
    Odpowiedź: Bazie zawsze przypominały mi, że niedługo są Święta Wielkanocne, a to oznacza zajączka! :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Katarzyna Kwiatkowska
    Obserwuję jako Katarzyna Kwiatkowska
    baner: https://plus.google.com/112649555280090322238/posts/Sx6yp2tiyMP
    mail: k.kwiatkowska.hotowy@gmail.com
    Wybieram: "Grajek" Helen McCabe
    Odpowiedź: Bazie wybieram oczywiście, gdyż są takie cudnie miłe, przy ich podziwianiu, z córką spędzam piękne chwile :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): dorota wysocka

    E-mail: dorota_wysocka@epf.pl

    Wybieram książkę: MAŁŻEŃSTWO WE TROJE

    Odpowiedź: bazie, bo uwielbiam ten puszek

    OdpowiedzUsuń

Gościu, atramentowy ślad zostaw po sobie,
A na każdy komentarz odpowiem wnet Tobie.