środa, 7 października 2015

Szczęśliwa 7 - październik


Na dzień dobry logo me:


Już dwa koty za płotami są, więc pora na trzecią odsłonę rozdawajki "Szczęśliwa 7", odsłonę październikową.
Jeśli ktoś szukał szczęścia w poprzednich odsłonach, to tylko w tym poście zostawia swoje zgłoszenie według wzoru:

Nick: 
Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): 
Baner (jeśli zamieściłaś, -eś) 
E-mail:  
Wybieram książkę:  
Odpowiedź:


Jeśli ktoś pierwszy raz chce spróbować szczęścia, to zostawia odpowiednie zgłoszenie jeszcze w ZAKŁADCE "Szczęśliwa 7", czyli zgłosić się, zostawić nick obserwatora lub link do zamieszczonego baneru.
No to naczinajem twista! ;)

Spośród 7 książek wybierz jedną….

… i określ się w jednym zdaniu (z uzasadnieniem): Pioruny czy grzmoty?



REED TIMMER, ANDREW TILIN "ŁOWCA BURZ"


ANNA KUCHARSKA "CAŁKIEM DOBRA KSIĄŻKA O MIŁOŚCI"


NIC PIZZOLATTO "GALVESTON"

PATRICIA CORNWELL "INTUICJA"


JOYCE CAROL OATES "SOURLAND. MROCZNA STRONA RZECZYWISTOŚCI"


HELEN McCABE "GRAJEK"


ADRIAN GRZEGORZEWSKI "CZAS TĘSKNOTY"





… i określ się w jednym zdaniu (z uzasadnieniem): Pioruny czy grzmoty?

Miłej zabawy i powodzenia!
Wyniki 7 XI
między 7.08 a 19.06

24 komentarze:

  1. Nick: Ola
    Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): Aleksandrowe myśli
    E-mail: aleksnadra@interia.eu
    Wybieram książkę: Czas tęsknoty
    Odpowiedź: Pioruny. Uwielbiam ten świetlny efekt na ciemnym burzowym niebie :)

    Bardzo fajne logo. Twój pomysł?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przyjęte.
      Dzięki :) Mój pomysł i moje 3 godziny walki z programami komputerowymi.

      Usuń
  2. Nick: Paulina Stachyra
    Obserwuję jako Paulina Stachyra
    Baner: https://plus.google.com/103990863907004917634/posts/W2p5muwSaVR
    E-mail: paulina.st91@gmail.com
    Wybieram książkę: Grajek
    Odpowiedź: Grzmoty, są mniej straszne :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Nick: Łukasz Iżak
    Obserwuję jako: Łukasz Iżak
    E-mail: lukas13031998r@o2.pl
    Wybieram książkę: PATRICIA CORNWELL "INTUICJA"
    Odpowiedź: Pioruny, niesamowicie wyglądają na czarnym niebie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nick: Miłka Kołakowska
    Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): Miłka Kołakowska
    E-mail: mozaikaliteracka@gmail.com
    Wybieram książkę: NIC PIZZOLATTO "GALVESTON"
    Odpowiedź: Pioruny, bo je widzę, a móc patrzeć, to móc odczuwać bardziej intensywnie, realnie i zmysłowo.

    OdpowiedzUsuń
  5. Nick: Magdalena W.
    Obserwuję jako: Magdalena W.
    Baner: https://www.facebook.com/magdalena.walko/posts/900039916729857
    E-mail: magdalena.walko@gmail.com
    Wybieram książkę: ADRIAN GRZEGORZEWSKI "CZAS TĘSKNOTY"
    Odpowiedź: Grzmoty, ponieważ się ich mniej boję :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nick: SallyBrovn
    Obserwuję jako: SallyBrovn
    Baner: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1645543459049856&set=a.1626364994301036.1073741828.100007826536873&type=3&theater
    E-mail: sallybrovn@wp.pl
    Wybieram książkę: "Intuicja"
    Odpowiedź: Boję się burzy, ale jeśli juz muszę wybierać to raczej pioruny, bo są fascynujące (piękne i groźne). :)
    pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Nick: Abbadona Szeolska
    Obserwuję jako: Abbadona
    E-mail: abbadona94@gmail.com
    Wybieram książkę: Nic Pizzolatto "Galveston"
    Odpowiedź: Pioruny, bo tworzą fantastyczne obrazy, które wręcz zmuszają do siadania przy oknie podczas burzy. :)

    Pozdrawiam
    Abbadona

    OdpowiedzUsuń
  8. Nick : Aleks 120
    Obserwuję jako : Aleks 120
    Baner : https://plus.google.com/?hl=pl
    E-mail : sajaleksa@gmail.com
    Wybieram : "Łowca burz"
    Odpowiedż : Grzmoty. To fascynujące - słyszmy je ale nie możemy zobaczyć :).

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie zostały spełnione wszystkie warunki. Patrz Regulamin w zakładce.

      Usuń
  9. Obserwuję jako : Misiak
    E-mail : dabrowska_michalina@wp.pl
    Wybieram : JOYCE CAROL OATES "SOURLAND. MROCZNA STRONA RZECZYWISTOŚCI
    Baner : http://miszmasz-kulturowy.blogspot.com/?m=0
    Odpowiedź: Pioruny, ponieważ jest to ulotne piękno światła zapadające w pamięć na długie godziny.
    Pozdrawiam, Michalina

    OdpowiedzUsuń
  10. Nick: Joanna Maziarka
    Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): Joanna Maziarka
    Baner (jeśli zamieściłaś,-eś): https://plus.google.com/106303180158844331609/posts/g73hizL98MK
    E-mail: mziarka@gmail.com
    Wybieram książkę: REED TIMMER, ANDREW TILIN "ŁOWCA BURZ"
    Odpowiedź:
    Pioruny, bo nie dosyć, że zabójczo wyglądają na nocnym niebie, to jeszcze je trochę rozumiem, po tłumaczeniach naszego cudownego Pana Profesora od zabezpieczeń odgromowych :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Nick : Bartek B.
    Obserwuję jako : Bartek B.
    E-mail : 89supermaster@gmail.com
    Wybieram : Nic Pizzolatto "Galveston"
    Odpowiedż :Pioruny bo gdy błyska to oszczędzam na oświetleniu konwencjonalnym ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako (jeśli obserwujesz): dorota wysocka
    E-mail: dorota_wysocka@epf.pl
    Wybieram książkę: REED TIMMER, ANDREW TILIN "ŁOWCA BURZ"
    Odpowiedź: grzmoty, bo nie chciałabym by mnie piorun trzasnął

    OdpowiedzUsuń

Gościu, atramentowy ślad zostaw po sobie,
A na każdy komentarz odpowiem wnet Tobie.